Тестостерон / Testosterone Enanthate – 10 амп. х 250 мг.

70,00 лв.
  • Марка: OmegaMeds
  • Кат. номер: 0013
- +
добави в количката
Моля, изберете:

Обща информация за Тестостерон / Testosterone Enanthate

Тестостерон Енантат е един от популярните стероиди сред атлетите и бодибилдърите, предназначен за натрупване на мускулна маса. Определят го като дългодействащ стероид, като действието му може да продължи от две до три седмици, в зависимост от организма на атлетите, дали е метаболитен или хормонален.

Действие на Тестостерон / Testosterone Enanthate

Сред основните предимства на този продукт са изграждането на чиста мускулна маса и покачването на силата. По време на  употребата му има бързо натрупване на вода в тялото, поради факта, че забавя натриевото и естрогенно действие, което води със себе си и бързо наддаване на тегло.
Тестостерон Енантат подобрява общия тонус, увеличава желанието за тренировка, както и подобрява кислородния капацитет на кръвта, помага срещу проблеми със ставите и процесите за регенерации в тялото.

Дозировка и начин на употреба на Тестостерон / Testosterone Enanthate

Препоръчителната доза на този продукт е от 250 до 500 мг., като инжектирането му се прилага веднъж седмично. Цикълът продължава от 6 до 8 седмици. Желателно е дозите да се намалят постепенно, през последните 1-2 седмици от цикъла.

Странични ефекти

...